Artist handling

Over ons

complete artist handling | Artiestenvervoer | Stagemanagement |

Wij zijn in 2001 opgericht en onze eerste klanten waren Dancevalley en Club Risk. Daarbij zijn wij jarenlang de vaste chauffeurs geweest van verschillende dj’s zoals Tom Harding, JP en Roog. We zijn met hen meerdere jaren elk weekend door Nederland gereden. Hiernaast zijn wij ons meer en meer gaan specialiseren in grotere feesten en festivals en de artisthandling van internationale artiesten.

De laatste jaren zijn wij dan ook gespecialiseerd in de complete artisthandling voor festivals en feesten. Wij zijn ervoor om een zorg, die de artiestenproductie vaak kan zijn, uit handen te nemen. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij zeer zelfstandig werken. In de voorbereiding hebben wij vaak alleen de vluchttijden, hotel en draaitijd nodig. Wij maken alle rijschema’s, kunnen contact houden met artiesten over hun wensen en alle transport vragen beantwoorden. Op showdag werken wij zo zelfstandig mogelijk. Wij zorgen ervoor dat alle artiesten ruim op tijd zijn en ook na hun optreden weer snel naar hun bestemming worden gebracht. Alleen in het geval van echte calamiteiten (bijvoorbeeld als een vlucht vertraagd/ geannuleerd is of een koffer die niet mee is gekomen) overleggen wij met de organisatie en proberen samen met hen een oplossing te bedenken.

Voor de volgende organisaties hebben wij de afgelopen jaren gewerkt:

  • Meer dan 14 jaar voor Awakenings Festival en de verschillende Awakenings feesten. Hier regelen wij de complete artisthandling (drivers, runners, coördinatie van het vervoer, stagemanagers, artiesteningang op het terrein en artiestenbalie op Schiphol).
  • Al bijna 11 jaar alle evenementen van ID&T in Nederland (drivers, runners, coördinatie van het vervoer en artiestenbalie op Schiphol).
  • Wij werken al 15 jaar voor UDC. Voor hen hebben wij op al hun evenementen de complete artisthandling gedaan (drivers, runners, coördinatie van het vervoer, stagemanagers, artiesteningang op het terrein en artiestenbalie op Schiphol).
  • Voor vrijwel alle evenementen waar AIR en The Good Guyz bij betrokken zijn (Open Air, Milkshake, Buitenwesten, Loveland, Bungalup) leveren wij de meeste drivers en coördineren wij het artiestenvervoer. Ook leveren wij op sommige van hun feesten de mensen voor de artiesteningang op het terrein.
  • Voor Mojo Dance rijden wij regelmatig artiesten en leveren wij drivers voor hun evenementen in de Heineken Music Hall.
  • Voor de rest doen wij de complete artisthandling voor FCA (voorheen Rockit & Free your Mind), X-Sense (o.a. Lief Festival) en begeleiden wij een aantal artiesten wanneer zij in Nederland draaien (zoals Laidback Luke, Jeff Mills en regelmatig Dave Clarke)

Trusted by

Trots zijn wij op de klanten waar wij voor mogen werken:

Bel ons op

+31 (0) 6 5050 49 80